et fantastisk syn.

jeg var på min første wannabe festival i helga, den jeg kalte «bluesen». Den holdt til i Skånevik, kanskje derfor den heter akkurat «skånevik blues festival». Uansett, det var egentlig meldt ganske så fint vér og vi, altså jeg og solveig, var klare for å ta styringen med alkohol og kjoler hele torsdag, fredag og lørdagen. Sånn ble det selvsagt ikke, værgudene gikk i motstand og det var drittvær nesten hele tiden. Bare ikke på lørdags formiddag, da var det strålende sol og deilig varme som blåste oss i ansiktet. Bedre start på dagen finnes ikke. Og jeg storkoste meg, på min første wannabefestival. Verre var det for Solveig, hun kjedet seg som bare det og humøret hennes var selvsagt ikke alltid på topp desverre. Men vi kom hjem helskinnet og i god form fortsatt. Hvordan var deres helg?

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *