mas og kattepine.

Solveig har altså en katt, en liten kattunge med grønne øyner og helt hvit pels. Og denne katten er virkelig en «pain in the but», hvis jeg kan si det slikt. I det ene øyeblikket er den kjempe kosete og kjempe snill, og så kommer djevelen fram. Jeg kan si med tusen hender på hjertet at jeg har aldri følt så mye smerte i hele mitt liv som når denne katten begynner å bite og klore. Men ellers er den jo veldig fin å se på…

Solveig og Harald har allerede sovnet! jeg derimot, jeg tenker på hvordan det skal gå i livet. Og med det mener jeg selvsagt hvordan verden til slutt ender, jeg vil så gjerne at verden skal bli en bedre plass for alle, men er det ikke sånn at med vondt kommer godhet ? ikke vet jeg, jeg er fortsatt bare atten år og ønsker svar på alle mine spørsmål like mye som dere gjør.

Uansett, lite som skjer i Etne at the moment. Har grådig lyst på Oslotur imorgen, men kontoen min sier nei og sånn får det bli. Ellers er bluesen i vente, og det tror og håper jeg blir en suksess for alle parter. Det skal bli en opplevelse å se Journey og Foreigner live, selvsagt er dette bare to av de mange artistene som skal være der. Men jeg tror det blir bra, våre foreldres musikksmak og jeg gleder meg som en liten kid. Kanskje ikke Oslo er den rette plassen for meg å bo allikevel?

Jada så neida, nå må jeg nesten finne puta og legge meg godt til rette. Imorgen blir det hjemreise til Haugesund for å pakke litt smått, før jeg legger på reis mot Etne igjen før den flotte festival uken begynner! Ha en fin natt og helg da, folkens.

– Ada

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *