PÅ BESØK HOS MIN ANDRE FAMILIE.

Hei folkens, atter en gang er jeg på bloggern. det blir veldig mange teite innlegg om hva som skjer om dagene, noe jeg selv understrekte i hodet mitt at ikke skulle skje.. men sånn er nå det. Jeg er hos min andre familie for øyeblikket, som altså er familien til Solveig. Liv Heidi står på sitt fulle for å lage middag til oss, Arne ser på tv, Solveig spiller piano og jeg, jeg koser meg med facebook og min bestevenn Skruf Stärk. Vi har storkost oss på Amanda i noen timer, der Solveig stod for shopping og jeg stod for å se på. Jada jada, Solveig lot meg låne 300 kroner så jeg fikk kjøpt meg en lang Jumpsuit og en kort, og jeg storkoser meg i den ene akkurat nå. Når jeg lærer meg hvordan jeg legger inn bilder i innlegg skal jeg heller vise dere hva jeg mener med jumpsuit. De er KJEMPE søte og kjempe gode å gå i. Men nå skal jeg være litt sosial, så vi får blogges senere folkens. Ha en fin lørdagskveld da, folkens.

Ada

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *